קציצות אבוחצירא של הלייף

 

ריקי אברביאה

 

קציצות אבוחצירא

איזה קציצה טעימה ורכה

מתכון של נועם זיגדון עם קצת שינויים

תמונה של ריקי

 

המצרכים

חצי קילו בשר או עוף טחון

בצל

תפוח אדמה

פרוסת לחם רטובה סחוטה

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור

מעט כמון או בהרט

חופן אורז שטוף

לציפוי

ביצה – לטרוף בצלחת

להכין סולת בצלחת

לרוטב –

מעט שמן

שום כתוש

כף מרק בצל

כפית כורכום

כפית פפריקה

מלח

פלפל

מרק עוף קצת

סלרי פרוס

כוסברה

ההכנה

לגרד את הירקות ולהוסיף לבשר או עוף הטחון .

לערבב את מרכיבי הקציצות טוב טוב עם התבלינים והירק.

לטבול בביצה ואחר כך בסולת ולטגן משני הצדדים בשמן .

בסיר רחב לשים את כל התבלינים והירק במעט שמן ולהוסיף משהו כמו 2 כוסות מים .

לשים את הקציצות ברוטב ולבשל לצימצום הנוזלים כחצי שעה .

כוסברה למעלה ולהגיש .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *