עוגת קינמון ואגוזים מצויינת לשעת קפה

Hagit hogi

 

עוגת אגוזים וקפהעוגה נהדרת ומיוחדת

הכינה חגית חוגי

מתכון עפ"י לייזה פנלים

העוגה מורכבת משתי תערובות ששמים בשכבות

המרכיבים-

לתערובת העוגה –

2 וחצי כוסות קמח תופח

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

300 גר שמנת חמוצה

120 גר חמאה רכה

תמצית וניל

לשטרוייזל –

כף קינמון

רבע כפית מלח

כוב ורבע סוכר חום

שקית סוכר וניל

חצי כוס קמח

כוס וחצי אגוזים או פקאן

80 גר חמאה רכה

ההכנה

בקערה אחת מערבבים את חומרי השטרוייזל.

בקערה שניה מכינים תערובת העוגה

טורפים חמאה וסוכר מוסיפים ביצים ואחר כך את שאר החומרים.

משמנים תבנית סיר פלא.

שמים חצי מתערובת העוגה ומעליה חצי ומשטרוייזל, שוב תערובת עוגה ומעל תערובת שטרוייזל.

אופים 40 50 דקות 160-170 מעלות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *