עוגת אגוזים וקפהעוגה נהדרת ומיוחדת
הכינה חגית חוגי
מתכון עפ"י לייזה פנלים
העוגה מורכבת משתי תערובות ששמים בשכבות
המרכיבים-
לתערובת העוגה –
2 וחצי כוסות קמח תופח
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
300 גר שמנת חמוצה
120 גר חמאה רכה
תמצית וניל
לשטרוייזל –
כף קינמון
רבע כפית מלח
כוב ורבע סוכר חום
שקית סוכר וניל
חצי כוס קמח
כוס וחצי אגוזים או פקאן
80 גר חמאה רכה
ההכנה –
בקערה אחת מערבבים את חומרי השטרוייזל.
בקערה שניה מכינים תערובת העוגה
טורפים חמאה וסוכר מוסיפים ביצים ואחר כך את שאר החומרים.
משמנים תבנית סיר פלא.
שמים חצי מתערובת העוגה ומעליה חצי ומשטרוייזל, שוב תערובת עוגה ומעל תערובת שטרוייזל.
אופים 40 50 דקות 160-170 מעלות