קציצות עוף מטוגנות עם כל הסודות לרכות נהדרת

 

צביה אורן

קציצות מטוגנות.

רכות והכי טעימות

מאת צביה אורן

 

המרכיבים

1 ק׳ג בשר עוף טחון

1 בצל לבן חתוך

1 תפוח אדמה מקולף וחתוך לרבעים

שן שום

גזר מגורד על פומפיה

קישוא טחון

1/4 צרור פטרוזליה

1 ביצה

כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה

1/4 כפית פלפל שחור

4-5 כפות פירורי לחם.

2 כפיות מלח ורוד הימלאיה

 

ההכנה

לקצוץ במעבד מזון או מכונת בשר

את כל הירקות והבשר.

להוסיף תבלינים ,קמח וביצים.

לערבב וליצור קציצות

להכין סיר טיגון עם רשת ולטגן עד להשחמה.

טעים במיוחד.

אני גם מקפיאה אותם.

ברגע שאין מה לאכול מוציאים מראש יום , מפשירים במקרר

ומחממים בטוסטר על גבי נייר אפיה

לא תאמינו כאילו עתה יצאו מהטיגון,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *