ספרינג רול דפי אורז במילוי ירקות מוקפצים/כרמית דהאן
המרכיבים –
לרוטב -;
חופן אגוזי קשיו
חצי צרור כוסברה
חצי גמבה
שן שום
3 כפות סויה איכותית
2 כפות דבש
כף סוכר
3 כפות רוטב הוייסטר (נמכר בסופר)
חמש טיפות שמן שומשום
כפית שטוחה שמן צ'ילי
מילוי ירקות –
גזר
פלפל
כרוב ירוק
בצל סגול
פטריות
נבטים
ג'ינג'ר
אפשר להוסיף אבוקדו
ההכנה –
חומרי הרוטב מעבדים הכל במעבד מזון
עד שהכל טחון היטב
פורסים דק ירקות –
כרוב, גמבה, גזר, בצל סגול פטריות, נבטים
מעט ג'ינג'ר מגורד דק
מחממים מחבת ווק מוסיפים כף שמן למחבת לוהטת
שמים את הבצל והג'נג'ר מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים חמש דקות מוסיפים את הרוטב מקפיצים דקה מורידים מהאש ומצננים
לוקחים דף אורז כל פעם דף אחד
משרים בקערה עם מים פושרים לדקה מוציאים את הדף ומניחים על מגבת נקיה סופגים את המים
מניחים מלית ירקות בתחילת הדף מקפלים משני הצדדים ומגלגלים כמו שמגלגלים אגרול או סיגר
מניחים על צלחת הגשה כך עושים את כל הדפים
מניחים את הרולים במרחק אחד מהשני כדי שלא ידבקו
לפני הגשה מחממים מספר שניות במיקרו
מגישים עם רוטב סויה ליד
בהצלחה❤