המרכיבים-
לתחתית:
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר
2 ביצים
כוס וחצי קורנפלור
חצי כוס קמח תופח
**כוס מידה אוניברסלית או חד פעמי קרטון **
**תבנית קוטר 24 **
מרכיבים לציפוי –
2 כפות ריבת חלב
לפיזור קוקוס
מרכיבים לקרם-
500 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
שקית אינסטנט פודינג וניל
2 כפות ריבת חלב
ההכנה-
במיקסר עם וו גיטרה לערבל את כל חומרי התחתית
לאחר שמתקבל בצק נהדק לתחתית התבנית
לאפות בחום 180 מעלות כרבע שעה או עד שמתייצב.
איך שמוציאים מהתנור למרוח שכבה של ריבת חלב וקוקוס ולצנן !
עד שמתקרר היטב.
במיקסר להקציף את חומרי הקרם
לקצף יציב וחזק .
לצפות את העוגה בקרם רק אחרי שהתקררה היטב ..
ניתן לזלף או פשוט למרוח את כל שכבת הקרם .
לעטר עם ריבת חלב
חיממתי חצי כוס ריבת חלב במיקרו כחצי דקה וקישטתי ופיזרתי מעט קוקוס .
בהצלחה אילנית בניזרי .
חצי שעה להכניס למקפיא ואז להעביר למקרר