פשטידת פטריות ובצל מושלמת – פרווה

רגינה ליבוביץ מועלם

 

פשטידת פטריות ובצל מושלמת

והיא גם פרווה😋

מאת רגינה

 

המרכיבים –

3 בצלים פרוסים

קופסה פטריות טרי פרוס או שימורים

3 ביצים

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

כף אבקת מרק פטריות

פלפל

מלח

3/4 כוס קמח תופח

2 כפות פירורי לחם

ההכנה –

את 3 בצלים פורסים ומטגנים להזהבה

משאירים כשתי כפות בצל מטוגן בצד.

לקערה מוסיפים פטריות חתוכות, 3 ביצים
חצי כוס שמן ,חצי כוס מים
3/4 כוס קמח תופח
כף אבקת מרק פיטריות או בצל או עוף
פלפל,מלח ואת הבצל המטגן,

לערבב הכל חוץ מפירורי הלחם והבצל שהשארנו בצד.
בתבנית אפיה משומנת לפזר את פירורי הלחם,להעביר את העיסה לתבנית,לפזר למעלה את הבצל שהשארנו בצד.
תנור בחום 180 מעלות עד הזהבה יפה.😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *