מתכון לצ'ורבה – המרק הנפלא של הרומנים

ענת אלון

צ'ורבה הוא המרק הנפלא של הרומנים

מרק ירקות חמצמץ עם ירוקים מיוחדים וטעמים מושלמים.

בתוך המרק מוגשות קציצות בשר עם אורז

צ'ורבה פרישווארה – פירושו מרק עם קציצות

נסו את המרק ביום חורפי

ממליצה

המתכון של ענת אלון

המרכיבים

בצל גדול קצוץ

כל הירקות לחתוך דק דק לקוביות קטנות –

4 גזרים

2 תפוחי אדמה

2 קישואים

פלפל אדום

עגבניה

4 ענפים של סלרי קצוץ

מלח

פלפל שחור

מרק עוף

מעט פפריקה

צרור לאושטיאן ( ירק ממשפחת הכרפס -יש לקנות בשוק בחנות ירק) אם אין תשימו פטרוזיליה ושמיר

כף סוכר

מיץ מלימון

לקציצות –

חצי קילו בשר טחון

ביצה

מלח

פלפל שחור

מעט פפריקה

חופן של 2 כפות אורז

ההכנה

בסיר לטגן בצל ואחר כך להוסיף את כל הירקות  והסלרי.

להמשיך לטגן קצת ולהוסיף תבלינים ומים .

לבשל כחצי שעה. להוסיף הלאושטיאן,

לערבב את הקציצות ולזרוק לתוך הסיר כדורים.

לבשל עוד כחצי שעה עד שהכל רך .

להגיש עם מיץ לימון .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *