קצת מתוק לנשמה – נקניק שוקולד מהיר וקל

אתי קליין ברכה

 

קצת מתוק לנשמה

ללא מרגרינה או חמאה

5 דקות הכנה
נקניק שוקולד מתכון –  מלי מאירוב

המרכיבים

שרוול פתי בר 250 גרם

כוס שמנת מתוקה או פרווה

100 גר' שוקולד מריר

כף נוטלה או ממרח שוקולד פרווה

כף רום

ההכנה

לפורר את הביסקוויטים גס בקערה עם הידיים או לשבור עם פטיש שניצל ,שלא יהיו מפוררים יותר מידי.

בסיר על הגז לחמם עד סף רתיחה חצי כוס שמנת מתוקה,להוריד מהגז ולהוסיף

100 גרם שוקולד מריר וכף נוטלה,לערבב ולהוסיף רום ואת חצי הכוס שמנת מתוקה קרה.

לשפוך ולערבב עם פירורי הביסקויט השבור.

להעביר על גבי ניילון נצמד וליצור גליל.

להכניס להקפאה שעה.

להוציא לגלגל בקוקוס ולפרוס.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *