קצת מתוק לנשמה
ללא מרגרינה או חמאה
5 דקות הכנה
נקניק שוקולד מתכון – מלי מאירוב
המרכיבים –
שרוול פתי בר 250 גרם
כוס שמנת מתוקה או פרווה
100 גר' שוקולד מריר
כף נוטלה או ממרח שוקולד פרווה
כף רום
ההכנה –
לפורר את הביסקוויטים גס בקערה עם הידיים או לשבור עם פטיש שניצל ,שלא יהיו מפוררים יותר מידי.
בסיר על הגז לחמם עד סף רתיחה חצי כוס שמנת מתוקה,להוריד מהגז ולהוסיף
100 גרם שוקולד מריר וכף נוטלה,לערבב ולהוסיף רום ואת חצי הכוס שמנת מתוקה קרה.
לשפוך ולערבב עם פירורי הביסקויט השבור.
להעביר על גבי ניילון נצמד וליצור גליל.
להכניס להקפאה שעה.
להוציא לגלגל בקוקוס ולפרוס.