אין קינוח טעים מזה
לאוהבי הקוקוס
אריאלה אביטן
המרכיבים–
שכבת שוקולד
200 גר פתי בר
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות קקאו
שכבת קוקוס –
100 גר קוקוס
100 גר אבקת סוכר
100 גר חמאה מומסת
שקית סוכר וניל
להכין נייר אפייה משומן
ההכנה-
מרסקים את הביסקויט.
מחממים בסיר את הקקאו,סוכר,מים
עד שהכל הופך לקרם ונמס.
יוצקים על הביסקויט.
מערבבים ומניחים מעל נייר האפייה המשומן.
מערבבים את מצרכי המלית של הקוקוס .
משטחים על משטח השוקולד.
מגלגלים בעזרת הנייר לכרוכית.
תוך כדי גלגול מסירים את הנייר.
מעבירים למקפיא .
קצת לפני הגשה מוציאים מהמקפיא.