אוהבים קוקוס ? אין טעים מזה

אריאלה אביטן

 

 

אין קינוח טעים מזה

לאוהבי הקוקוס

 

אריאלה אביטן

המרכיבים

שכבת שוקולד

200 גר פתי בר

חצי כוס סוכר

חצי כוס מים

2 כפות קקאו

שכבת קוקוס –

100 גר קוקוס

100 גר אבקת סוכר

100 גר חמאה מומסת

שקית סוכר וניל

להכין נייר אפייה משומן

ההכנה-

מרסקים את הביסקויט.

מחממים בסיר את הקקאו,סוכר,מים

עד שהכל הופך לקרם ונמס.

יוצקים על הביסקויט.

מערבבים ומניחים מעל נייר האפייה המשומן.

מערבבים את מצרכי המלית של הקוקוס .

משטחים על משטח השוקולד.

מגלגלים בעזרת הנייר לכרוכית.

תוך כדי גלגול מסירים את הנייר.

מעבירים למקפיא .

קצת לפני הגשה מוציאים מהמקפיא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *