בורקס בשר ממש כמו של חתונות
המרכיבים-
בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
בצל
פפריקה
חוויאג למרק
כמון
פלפל שחור
מלח
לרוטב פטריות-
בצל
2 כפות קמח
מעט כורכום
מרק פטריות
מלח
פלפל שחור
חבילה פטריות
ההכנה –
מלית-
לטגן בצל להוסיף את הבשר עד בישול, תבלינים כפית פפריקה מתוקה, 1/4כפית חוואג מרק, 1/4 כפית כמון ,פלפל שחור ומלח לפי טעם.
לקרר את המלית
לפתוח בצק
למשולשים חותכים ריבועים גדולים
ממלאים מלית בצד אחד וסוגרים למשולש ומהדקים .
אפשר בכל צורה
מורחים ביצה עם שומשום מעל
אפייה 180 מעלות כחצי שעה.
רוטב פטריות-
לטגן בצל עד להזהבה להוסיף פטריות פרוסות , 2 כפות קמח , כוס וחצי מים, מעט כורכום, כפית אבקת פטריות ( לא חובה) מלח פלפל שחור לפי טעם.
לבשל כמה דקות עד שמסמיך.
מגישים מעל הבורקס
בתאבון