בורקס בשר של אולמות אירועים

יהודית טלקר

בורקס בשר ממש כמו של חתונות

 

המרכיבים-

בצק עלים
חצי קילו בשר טחון

בצל

פפריקה

חוויאג למרק

כמון

פלפל שחור

מלח

לרוטב פטריות-

בצל

2 כפות קמח

מעט כורכום

מרק פטריות

מלח

פלפל שחור

חבילה פטריות

ההכנה –

מלית-

לטגן בצל להוסיף את הבשר עד בישול, תבלינים כפית פפריקה מתוקה, 1/4כפית חוואג מרק, 1/4 כפית כמון ,פלפל שחור ומלח לפי טעם.

לקרר  את המלית

לפתוח בצק

למשולשים חותכים ריבועים גדולים

ממלאים מלית בצד אחד וסוגרים למשולש ומהדקים .
אפשר בכל צורה

מורחים ביצה עם שומשום מעל

אפייה 180 מעלות כחצי שעה.
רוטב פטריות-
לטגן בצל עד להזהבה להוסיף פטריות פרוסות , 2 כפות קמח , כוס וחצי מים, מעט כורכום,  כפית אבקת פטריות ( לא חובה) מלח פלפל שחור לפי טעם.

לבשל כמה דקות עד שמסמיך.

מגישים מעל הבורקס

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *