איזה מיוחדת והטעם משובח – עוגת לימון וחמוציות

Lea Sapir

 

עוגת לימון בחושה עם חמוציות פשוט תענוג.
מאת – לאה ספיר
המרכיבים-
כוס סוכר
גרידה מ- 2 לימונים
2 סוכר וניל
4 ביצים
חצי  כוס שמן
רבע כוס לימון
רבע כוס מים קרים
2 כוסות קמח
אבקת אפייה
לשדרוג-
 להוסיף חופן חמוציות או אגוזים
אבקת סוכר אחרי אפייה
ההכנה-
בקערת מיקסר לשים את הביצים עם הסוכר ולערבל.
לאחר שקצף תפוח להוסיף בהדרגה את שאר החומרים.
לאחר שהבלילה מתאחדת ,
להעביר לתבנית (קוגלהוף 24) אפשר סיר פלא או 2 אינגליש)
כשהדפנות משומנות או בשמן או מחמאה/חמאה.
להעביר לתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ- 40 דקות.
לנעוץ קיסם כדי לבדוק עם העוגה אפויה מבפנים.
כפי שאמרתי ניתן להוסיף חמוציות לתערובת לא חייב .
ולאחר שמתקרר לבזוק אבקת סוכר.
..

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *