גלילות תמרים ואגוזים פינוק מתוק וטעים

ריקי כהן

גלילות תמרים ואגוזים/ריקי

 

קינוח טעים וכייפי

המרכיבים

חב' וחצי תמרים מגולענים סה"כ כ 750 גרם

2 כפות מים

כ -400 גר' אגוזים מכל סוג

2 כפות קוקוס

כף  קקאו

ההכנה

 

 

את התמרים בואקום שמים בקערה עם 2 כפות מים ,מחממים מעט (אני חיממתי במיקרו) מערבבים,

אם קשה מדי להוסיף עוד טיפה מים ולחמם.

מוסיפים אגוזים שאוהבים,

אני שמתי אגוזי מלך, אגוזי לוז, שקדים ואגוזי קשיו מכל סוג כ 100 גרם, מוסיפים כ 2 כפות קוקוס טחון (לא חייב) וכף קקאו לאפייה.

מערבבים הכל היטב.

לוקחים נייר אפייה מברישים בטיפה שמן ואת הידיים (לא נדבק וקל ככה ליצור את הרולדה) שמים חצי מהעיסה על הנייר המשומן ויוצרים באמצעות הידיים רולדה,

סה"כ 2 רולדות, מגלגלים במה שאוהבים, בקוקוס טחון או שקדים טחונים,

עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים לפחות לשעתיים.

מוציאים פורסים לפרוסות לא עבות מדי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *