קציצות כרובית בטעם חלומי

בישולים של רונית
קציצות כרובית מאוד טעימות.
הטעם שלהם חלומי
ואלא של רונית עשירות בעוד כמה מרכיבים טובים וטעימים נסו ולא תתאכזבו
המתכון מאת – הבישולים של רונית

קציצות כרובית הן אפשרות מצוינת להכניס יותר ירקות לתפריט בצורה טעימה ומזינה. הנה כמה סיבות טובות להכין אותן:

  • ערכים תזונתיים: כרובית היא ירק עשיר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים כמו ויטמין C, K ונוגדי חמצון
  • קציצות כרובית מספקות את כל היתרונות התזונתיים הללו, בצורה טעימה ונגישה
  • מתאימות לאירוח: קציצות כרובית הן מנה מושלמת לאירוח, הן טעימות, בריאות ומיוחדות.

קציצות כרובית הן מנה בריאה, טעימה ורב-גונית.

הן מציעות אלטרנטיבה מצוינת לקציצות מבשר, ומאפשרות להכניס יותר ירקות לתפריט.

אם אתם מחפשים מנה טעימה ובריאה להכין למשפחה או לאורחים,

קציצות כרובית הן בהחלט אופציה מצוינת

המרכיבים-
כרובית קטנה.
1 בצל גדול קצוץ.
1 גזר מגורר על פומפייה גסה.
2 תפוחי אדמה קטנים מגוררים על פומפייה גסה.
חופן פטרוזיליה קצוצה.
חופן שמיר קצוץ.
חופן עלי תרד קצוצים.
4 ביצים.
2 כוסות חד פעמי של שתייה קרה פירורי לחם.
כפית מלח גס ועוד קצת, פלפל שחור גרוס, כורכום.
ההכנה-
לבשל את הכרובית עם כפית מלח כאשר הכרובית מתרככת לסנן את המים ולמעוך היטב.
לטגן את הבצל עם הגזר, הירק, והתפוחי האדמה ביחד עם התבלינים עד
שכל הירקות מתרככים!
להעביר לקערה עם הכרובית.
להוסיף ביצים, פירורי לחם לערבב היטב.
לחמם שמן במחבת שטוחה ולטגן משני הצדדים להשחמה .
ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *