לביבות גבינה נדירות – סירניקי

Vilma gofman

 

סירניקי

לביבות מרוסיה

מתכון וילמה גופמן

אז עבור 10 סירניקי

המרכיבים-

500 גרם גבינה טובורג (‏או כנען )
4 חלמונים
8 כפיות סוכר
1/2 כפית מלח -בשביל לאזן את הטעם
2 כפיות תמצית וניל
3 כפות קמח

ההכנה –

1. לסנן את גבינת הטבורג במסננת מתכת לתוך קערה
2. להקציף בנפרד את החלמונים, הסוכר, המלח והוניל. כן, כן, אנחנו מערבבים את החלמונים בנפרד ורק אז מוסיפים לגבינת טבורוג ומערבבים.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד ליצירת בצק אחיד.
4. מחלקים את המסה לחלקים שווים ומגלגלים לכדורים.
5. מקמחים משטח וכל כדור שמים על הקמח ולוחצים קלות. הופכים ועושים אותו דבר בצד השני.

6. אנו מחממים את מחבת היטב, יוצקים מעט שמן ומטגנים את סירניקי שלנו – על אש בינונית, עד להזהבה. אחרי שמוזהבים משני הצדדים(נוצר מן קרום קשיח יותר שעוטף אותם)מנמיכים את האש למינימום ומכסים כדי שימשיכו בישול באדים. אופציה שניה במקום אידוי זה מראש לטגן על אש קטנה מה שלוקח יותר זמן אבל נותן להם צורה יותר יפה ויציבה.
7. מורידים על מגבת נייר כדי להסיר עודפי שומן.

8. מגישים עם רטבים.

ריבה שמנת וכו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *