זלבייה סופגניית התימנים במילוי גבינה
יאמי יאמי כדאי להכין
מתכון אתי רצבי
המרכיבים–
ק"ג קמח לבן
2 ורבע כפות שמרים
כפית וחצי מלח
4 כפות סוכר
3 ורבע כוסות מים בערך
מילוי-
חבילה גבינת טוב טעם
עם מעט חמאה מומסת
מלח ופלפל שחור
אפשר להכין גם מילוי מתוק מהגבינה
שמים כרבע כוס סוכר במקום המלח והפלפל.
ההכנה –
מערבבים את החומרים כשהמלח בתחתית הקערה
עד שהכל מתאחד לבצק דביק מאוד.
נשים לתפיחה 40 דק'.
מחלקים לכדורים
פותחים כל כדור בעדינות עם ידיים משומנות ,מניחים מהמלית כף סוגרים ומהדקים היטב .
מניחים בשמן החם
טיגון משני הצדדים
ובתיאבון
הערה – טיגון מטגנים בשמן לא עמוק (בערך כוס למחבת גדולה)