המטבוחה של ליזט
המרכיבים–
12 עגבניות גדולות
5 פלפלים חריפים ירוק
ראש שום
חצי כפית סוכר
מלח לפי טעם
כף פפריקה אדומה
ההכנה –
את העגבניות להשרות במים חמים ואחר כך לקלף אותן.
לחתוך לקוביות ולהשתדל לא לשים את הגרעינים
לטגן 5 פלפל חריפים לקלף לחתוך לקוביות
לכתוש ראש שום
לחמם כרבע כוס שמן להוסיף את השום , פפריקה אדומה לערבב מעט להוסיף את הפלפלים את העגבניות לבשל כמה דקות על אש גבוהה.
אחר כך להנמיך אש נמוכה , להמשיך לבשל מידי פעם לערבב עד שהנוזלים נספגים
והכל הופך סמיך זה לוקח כשעה אולי יותר.