בדיוק כך מכינים מטבוחה – מתכון לסלט מטבוחה קלאסי שהוא אחד הטעימים

ליזט יחיאל

המטבוחה של ליזט

 

המרכיבים

12 עגבניות גדולות

5 פלפלים חריפים ירוק

ראש שום

חצי כפית סוכר

מלח לפי טעם

כף פפריקה אדומה

ההכנה
את העגבניות להשרות במים חמים ואחר כך לקלף אותן.

לחתוך לקוביות ולהשתדל לא לשים את הגרעינים
לטגן 5 פלפל חריפים לקלף לחתוך לקוביות
לכתוש ראש שום

לחמם כרבע כוס שמן להוסיף את השום , פפריקה אדומה לערבב מעט להוסיף את הפלפלים את העגבניות לבשל כמה דקות על אש גבוהה.

אחר כך להנמיך אש נמוכה , להמשיך לבשל מידי פעם לערבב עד שהנוזלים נספגים

והכל הופך סמיך זה לוקח כשעה אולי יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *