בשר עם אורז בסיר אחד
כמה זה טעים
מאת לריסה
המרכיבים –
בערך קילו בשר טרי ,צלעות צלי כתף
3 בצלים
ככף תבלין פילדלפיה או פפריקה
2 גזרים
מלח
פלפל
כורכום
אפשר קצת כמון
2 כוסות אורז שטוף
ההכנה –
לטגן בצלים עד שהם מתקרמלים לחום.
להוסיף קוביות של הבשר והתבלין פילדלפיה.
להוסיף מים רותחים ולבשל שעתיים וחצי או עד שהבשר רך.
אחרי שהבשר התרכך ,להוסיף גזרים מגורדים גס ואורז .
מעט כורכום לכסות סיר על אש נמוכה ולהמשיך לבשל עד שהאורז מוכן 30 דקות .
בתאבון