מתכון לעוגת בסבוסה ממכרת

מאיה ארביב

בסבוסה
עוגת סולת מעלפת

המרכיבים-

 

3 ביצים

חצי כוס סוכר

כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל

 

ההכנה –

מקציפים ביצים עם סוכר.

מוסיפים בהדרגה את המרכיבים האחרים. מערבבים לתערובת חלקה

מעבירים לתבנית מלבנית בינונית.
אפייה בערך  25 דקות  על 180 מעלות
עד שהעוגה מזהיבה .

לאחר האפייה מזלפים סירופ סוכר
מבשלים בסיר

2 כוסות סוכר עם

2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון
מבשלים

10 דקות ושופכים על העוגה
מקשטים בקוקוס ופיסטוק טחון

זהירות ממכר ‼️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *