עוגיות ירח שקדים רכות ונמסות בפה

מיכל לחמי

 

עוגיות שקדים סהרונים

קל וטעים

המרכיבים –

2 כוסות קמח
200 גר'  חמאה או מחמאה
ביצה
3 כפות שמן
2 סוכר וניל
כפית תמצית שקדים
3 כפות גדושות סוכר
רבע כפית מלח
כוס שקדים טחונים

ההכנה –
ללוש הכל יחד לבצק רך ונעים למגע.

לתת מנוחה קצרה של רבע שעה בקירור.
ולהכין את צורת העוגיה סהרוני ירח.

לאפות
על 180 מעלות טורבו  בערך 15 דקות👌🏻
לאחר שהעוגיות מתקררות נפזר אבקת סוכר 😊

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *