מוקפץ פסטה וחזה עוף ברוטב אסייאתי

 

תבשיל פסטה עם חזה עוף וירקות בתיבול אסיאתי,

יצא מדהים!

מורן תורג'מן

המרכיבים-

700-800 גרם פילה  או חזה עוף,

קמח

2 בצלים

רבע כרוב ירוק

אפשר גם פלפל אדום  וגזר

פטריות טריות סלסלה

פלפל שחור

מלח

פפריקה

מרק עוף

שום כתוש

3 כפות רוטב סויה

רוטב טריאקי 3 כפות

צילי מתוק כרבע כוס

חצי חבילה פסטה

ההכנה –

 

 

חזה עוף לקמח ולטגן במעט שמן בשכבה אחידה ולהניח בצד.
בסיר שטוח לטגן רצועות משני בצלים, רבע כרוב לבן חתוך,

כשמטוגן להוסיף פטריות טריות חתוכות.

להוסיף את החזה עוף ולתבל במלח, פלפל שחור, כפית פפריקה מעושנת, כפית מרק עוף, חצי כפית שום כתוש, מעט רוטב סוייה רגיל , רוטב סוייה מתוק, מעט טריאקי ורוטב צ'ילי מתוק. להוסיף לתבשיל חצי חבילת פסטה צדפים (הקטן) שבושל לפני לפי הוראות אריזה.

להקפיץ עוד כמה דקות ולהגיש

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *