דיסקיות אניס – עוגיות בטעם של פעם

אסתי זוהר מטבח אותנטי

דיסקיות אניס בטעם של פעם

(רייפת)

מתכון של אסתי

המרכיבים

ביצה L

חצי כוס סוכר

2 כפות פודינג וניל

רבע כוס מיץ תפוזים

שליש כוס שמן

שתיים וחצי כוסות קמח או לפי הצורך

2 כפות שומשום

2.5 כפיות א. אפייה

1 כף זרעי אניס

 

הכנה –

להקציף את הביצה והסוכר כ 2 דקות

להוסיף את הפודינג השמן ומיץ תפוזים בסוף להוסיף את השומשום אניס קמח ואבקת אפייה ללוש עד לקבלת בצק אחיד

 

לחלק את הבצק ל3 חלקים ולרדד כל חלק בצק לעלה דק .

לקרוץ עוגיות בעזרת רינג או לחתוך את הבצק לריבועים לעשות חורים בעזרת מזלג על כל עוגייה

 

לסדר בתבנית כשיש רווח בין עוגייה לעוגייה, לאפות בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות כ 13 – 15 דקות או עד להזהבה קלה .

 

בהצלחה אסתי ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *