מחמאר – הפשטידה הכי טעימה של אמא

 

Liz Ben Haiim
מחמאר 🍮
יאמי 😋 כמה שהיא טעימה 
מאת –

Liz Ben Haiim

המרכיבים-
4 תפוחי אדמה אדומים גדולים
5 ביצים
כפית כרכום
מלח ,פלפל
וטיפה מרק עוף (לא חייב)
רבע כוס שמן
וסיר של ג'חנון קטן
פטרוזיליה
כפית וחצי אבקת אפייה
 ההכנה-
להרתיח את התפוחי אדמה
לאחר מכן למעוך אותם להוסיף פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל ,כורכום ומרק עוף לערבב הכל ביחד.
לטרוף את הביצים ולהוסיף לערבב הכל ביחד להוסיף את אבקת האפייה ולערבב שוב טוב טוב.
לחמם מראש תנור ל180 מעלות
לחמם סיר של גחנון קטן על אש בינונית
עם רבע כוס שמן
לאחר שהשמן חם להוסיף את הבלילה לתת לזה על הגז 10 דק ואז להעביר לתנור בלי לכסות
בכלל לא בתנור ולא על הגז.
 45 דק עד להזהבה. (מאוד תלוי בתנור העניין של הזמן לבדוק הזהבה טובה)
ובתאבון 😋
אין על הפשטידות של אמא
liz Ben Haiim

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *