תפוחי אדמה קריספיים בתנור – הכי טעים שיש

חני קונאשוילי

 

תפוחי אדמה התוספת הכי קריספית הכי טעימה והכי מבוקשת
מאת חני קונאשוילי
המרכיבים-
תפוחי אדמה קטנים שקית
מלח
1/3 כוס שמן זית
כפית פפריקה
כפית תבלין פילדלפיה
כפית תבלין טוסקנה
רבע כפית כורכום
כף שום גבישי
ההכנה –
נשתמש בת"א קטנים.
להשתדל שיהיו אותו גודל.
לשטוף היטב. לחתוך לחצי
לשים בשקית לעשות בשקית חורים.
לשים במיקרו 12 דקות.
לחילופין אפשר לבשל עד כמעט בישול מלא.
אחרי הבישול לסנן.
להניח בקערה עמוקה.
לזרות מלח.
לערבב בכוס:
שליש כוס שמן
כפית פפריקה מתוקה
כפית תבלין פילדלפיה
כפית תבלין טוסקנה
רבע כפית כורכום
כף שום גבישי
לשפוך על ת"א לערבב בזהירות.
להניח על תבנית התנור נייר אפיה.
על נייר האפיה את ת"א על הצד החתוך כלפי מטה.
לאפות בתנור 200 מעלות.
כ20 דקות.
להוציא להפוך ולאפות עוד 5 דקות.
להיזהר לא לשרוף.
****מי שאוהב יכול להוסיף כוסברה או שמיר קצוץ דק***
בהצלחה חני❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *