דבלות/ פאזואלוס איך שתרצו 🔥🔥🔥פרחי דבלות לחודש אדר פורים שמח 🙏🙏❤️❤️
מתכון של אריה רוזנשטוק
המרכיבים –
3 ביצים
רבע כפית סודה לשתייה לשים לב לא יותר!!
כף תמצית וניל איכותית
3 כוסות קמח שתיה חמה
כפית חומץ
קורט מלח
ההכנה-
בקערה שמים את הביצים טורפים מעט מוסיפים וניל סודה לשתייה ומלח.
טורפים מעט. ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק מגובש מעבדים על משטח עבודה. עוטפים בניילון לשעה בחוץ.
חותכים לארבע חלקים.
פותחים עם מערוך או מכונת פסטה לעובי הכי דק שאפשר. חותכים רצועות בעובי 5 ס"מ ואורך 50 ס"מ
מחממים שמן חום בינוני מטגנים עם מזלג ארוכה…או מקל של דבלות
סירופ-
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי לימון
3 כפות דבש
לצמצם את הסירופ עד הסמכה.
לטבול את הדבלות כאשר הסירופ פושר.
בהצלחה 🌹🌹🌹
לוחצים כאן לסרטון של אריה