עוגת שוקולד
מאת ליזט יחיאל
המתכון הבסיסי והטעים לעוגת שוקולד
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס קמח תופח
חצי שמנת מתוקה או צמחית
כוס שמן
שתי תבניות אינגליש בינוניות לא גדולות.
ההכנה –
להקציף ביצים עם סוכר כ-5 דקות .
אחר כך להנמיך מיקסר ואז להוסיף בהדרגה
שמן ,שמנת ,שוקולית ,קמח .
לערבב רק עד שמתקבלת תערובת חלקה .
להביר בלילה לתבניות.
לאפות בחום 170 מעלות כ 40 דקות.
הקרם-
חצי שמנת שנשארה
100 גרם שוקולד מריר
להמיס דקה במיקרו
לשפוך מעל העוגה שהתקררה.