עוגיות בולו
מאת שרה יוסף
מושלם לקפה
עוגיות טריפוליטאיות
המרכיבים –
5 ביצים גודל לארג
1 וחצי כוסות סוכר
1 וחצי כוסות שמן
3 סוכר וניל
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס שקדים טחונים גס
1/2 כוס צימוקים לבנים קטנים
1 ק"ג קמח
3 שקיות אבקת אפיה
יש ששמים תבלין אניס לא חייב
ההכנה –
לערבב את הביצים שלמות עם סוכר אפשר במיקסר להקציף טוב להוסיף שמן ולערבב טוב
להוסיף הסוכר וניל את האגוזים,שקדים,צימוקים בסוף את הקמח עם אבקת אפיה
לתת לבצק לנוח 20 דקות.
לחלק ל 6 כדורים לגלגל כנקניק ולחלק לכדורים קטנים לעשות לכל עוגיה צורה אליפסית ולגלגל בשומשום
לשים שקד באמצע ולחרוץ פסים עם סכין
אפיה 180 מעלות עד לקבלת צבע חום
כחצי שעה .