גביניות שמרים רכות עם כל הסודות של אמא

רעיה מיסקין

תכינו לשבת גביניות רכות ומענגות

 

המרכיבים

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

חצי כוס חלב

2 חלמונים

חצי כוס סוכר

קליפה מחצי לימון

חצי כפית מלח

120 גר חמאה

מילוי –

חצי קילו גבינה לבנה יבשה – כמו תבור , כנען , טוב טעם או אחרת

חצי כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

ביצה

גרידה מלימון

חופן צימוקים

2 כפות קורנפלור

20 גר חמאה מומסת

ההכנה-

הבצק לשים יחד הכל במיקסר

ללוש לבצק חלק , לאחר מכן להתפיח כשעה וחצי.

לערבב כל המילוי לתערובת אחת.

לפתוח בצק לעובי דק .

וחתוך לריבועים.

לשים מילוי במרכז ולהדביק שתי קצוות אחת  מעל השניה

לשים להתפחה חצי שעה

למרוח ביצה ולתנור

180 מעלות כחצי שעה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *