עוגיות מספן שקדים במיוחד לפורים

ליטל כהן 

עוגיות מסאפן פריך ממולא שקדים

מתאימול למשלוח המנות

 

המרכיבים –

בצק:
2 כוסות קמח
4 חלמונים
4 כפות שמן
2 כפות סוכר
1/4 כוס מים

מילוי –

3 כוסות שקדים מולבנים

5 חלבונים

כוס סוכר

טיפות מי ורדים

תמצית שקדים

 

ההכנה –
הבצק –

ללוש הכל ביחד עד לבצק  גמיש.

לרדד לעלה דק .

לשמן תבניות למסאפן .

ליצור עיגולים בעזרת כוס ולרפד את התבניות בבצק.
למילוי לערבב יחד
3 כוסות שקדים טחונים
כוס סוכר- לטחון ביחד
לערבב עם חלבונים- העיסה צריכה להיות יציבה.
2 טיפות מי ורדים- מי שלא אוהבת לא חובה.
למלא את התבניות בעיסת השקדים בעזרת שקית זילוף עם צנטר כוכב .

לקשט בסוכריות

ולאפות בחום בינוני 180 מעלות  20 דק'.
בהצלחה😊

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *