בראוניז בטעם קפה וחלבה כל כך מיוחד
שווה להכין
המתכון של חסי סגל
הכונה נעמי שושן
המרכיבים –
לבסיס
חצי כוס טחינה
רבע כוס סוכר
3 כפות קמח
חלמון
קורט מלח
לתערובת שוקולד-
200 גר שוקולד מריר
כוס פחות 2 כפות שמן או 200 גר חמאה
4 ביצים
קורט מלח
כף נס קפה מומס בכף מים
3/4 כוס סוכר
כוס קמח
כף קקאו
לקישוט מעל העוגה
חצי כוס טחינה גולמית
2 כפות אבקת סוכר
חופן שוקולד ציפס וחלבה מפוררת
ההכנה –
תחצית נערבב יחד כם המרכיבים לבצק ונהדק לתבנית מלבנית קטנה או עגולה
24
נאפה 15 דקות על 175 מעלות
נכניס שוקולד למיקרו עד שהוכ נמס.
נערבב בקערה את השוקולד עם שמן והסוכר .
נוסיף בהדרגה את כל המרכיבים
נמזוג מעל השכבה של הבצק .
נפזר ונקשט למעלה טחינה חלבה ושוקולד.
נאפיה עוד 30 דקות .
לאחר קירור נחתוך לקוביות .