קונסים ❤️❤️ קינוח מרשים וטעים במיוחד😋
מתכון רז שלום
המרכיבים-
להכנת הקונסים
בצק עלים מופשר
קונסים ( ניתן להשיג בחנוית למוצרי אפיה)
לקרם
אינסטנט פודינג וניל
250 גרם שמנת מתוקה
כוס חלב
אופן ההכנה –
משמנים את הקונסים במעט שמן
לפתוח את הבצק עלים ולחתוך רצועות לאורך בעובי של 5 ס״מ
מלפפים את רצועות הבצק סביב הקונוס מלמטה למעלה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה .
אופים את הקונסים על 180 מעלות בערך רבע שעה או עד להזהבה .
לאחר שמוציאים מהתנור לצנן מעט ולאחר מכן לשחרר את הבצק עלים מהקונסים.
להכנת הקרם –
להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה
לאחר מכן להעביר את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולזלף כל קונוס לפזר מעל הקונסים אבקת סוכר
בהצלחה