קונוסים בצק עלים וקצפת הקינוח המושלם

 

רז שלום

קונסים ❤️❤️ קינוח מרשים וטעים במיוחד😋

 

מתכון רז שלום

המרכיבים-

להכנת הקונסים

בצק עלים מופשר

קונסים ( ניתן להשיג בחנוית למוצרי אפיה)

לקרם

אינסטנט פודינג וניל

250 גרם שמנת מתוקה

כוס חלב

אופן ההכנה –

משמנים את הקונסים במעט שמן

לפתוח את הבצק עלים ולחתוך רצועות לאורך בעובי של 5 ס״מ

מלפפים את רצועות הבצק סביב הקונוס מלמטה למעלה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה .

אופים את הקונסים על 180 מעלות בערך רבע שעה או עד להזהבה .

לאחר שמוציאים מהתנור לצנן מעט ולאחר מכן לשחרר את הבצק עלים מהקונסים.

להכנת הקרם –

להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה

לאחר מכן להעביר את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולזלף כל קונוס לפזר מעל הקונסים אבקת סוכר

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *