עוגת שוקולד פירורים – פרווה ללא מרגרינה

Judy Palti

המתכון

של אילנה אפינגר 
עם שינויים קלים שלי
ג'ודי פלטי
המרכיבים- 
לבצק:
שתים וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3 כפות סוכר,
1 ביצה.
למילוי השוקולד:
 200 גר' שוקולד מריר
1 כוס סוכר,
1/2 כוס שמן,
1/2 כוס מים,
2 כפות אבקת קקאו.
4 ביצים
ההכנה – 
מילוי -לבשל בסיר  את כל המרכיבים מבלבד הביצים.
להוריד מהלהבה לקרר קצת, ולהוסיף
4 ביצים, (כל פעם ביצה אחת) ולערבב.
הבצק –
לערבב כל המרכיבים וללוש ביחד לבצק .
לשטח כ- 2/3 מהבצק בתבנית בינונית 30X27.
את ה- 1/3 הנותר להשאיר בצד.
לשפוך את תערובת השוקולד מעל הבצק ומעליו לפורר
את פירורי הבצק הנותרים.
לאפות כ- 40 דקות ב – 165 מעלות טורבו .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *