מבטיחה לכם שזו העוגה הכי מוצלחת של פסח
כבר שנים שאני מכינה
המתכון של יוליה רזנבי
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
כוס אגוזים טחונים
כוס קמח תופח לפסח
80 גר שוקולד מריר מגורד
כוס קוקוס
כוס שמן
לסירופ:
כוס מים חמים כף שטוחה נס קפה,
כף וחצי סוכר
לקצפת:
שמנת מתוקה או צמחית,
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב או סויה( אפשר גם רק שמנת מתוקה ופודינג)
ההכנה-
להקציף לקצף יציב את החלבונים עם הסוכר.
בהדרגתיות להוסיף את שאר המצרכים ..חלמונים, שמן, קמח, קוקוס אגוזים ושוקולד
לערבב בתנועות עטיפה
לשפוך את הבלילה לתבנית 24 משומנת
אפיה
בערך 30 או 40 דק על 180 מעלות.
להרטיב את העוגה בסירופ לאחר שמצטננת
למרוח קצפת ומעל לגרד 20 גר שוקולד מריר