עוגת תפוזים מהירה וקלה

Adina batash

עוגת תפוזים👍🔥
מתכון של השף דוד גרג׳

המרכיבים –

4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן (אפשר להפחית ל3/4 כוס)
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידת תפוז/לימון
2 וחצי כוסות קמח רגיל +1 שקית אבקת אפיה (או לחילופין קמח תופח)
כפית תמצית וניל

 

ההכנה –

במטרפה ידנית / חשמלית מקציפים את הביצים והסוכר
מוסיפים בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים וטורפים כדקה. מוסיפים תמצית וניל, את הקמח ומקציפים במהירות נמוכה רק עד שהקמח יבלע.

מעבירים ל2 תבניות אינגלישקייק משומנות ומפזרים מעל הבלילה שקית של סוכר וניל
אפיה 180 מעלות אופים כ 45 דקות או עד שהקיסם שנועצים יוצא יבש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *