מכינים על האש ?
שבת או חג תמיד מוצלח וטעים
קבב עירקי אסלי עסיסי
תוצרת בית
מתכון – דקר כהן
המרכיבים-
קילו וחצי בשר טחון שמנוני (שומן כבש)
2 בצלים גדולים קצוצים
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח,
פלפל שחור
ממליצה לשים גם חצי כוס מי סודה
ההכנה –
את כל המרכיבים לערבב יחד.
לתת מנוחה 10 דקות
ליצור קבבים מאורכים כמו בתמונה.
לכסות בניילון, להכניס למקרר להתייצבות
עד אשר מדליקים המנגל .
לשים על המנגל משני הצדדים
ניתן להקפיא
חשוב לא לייבש הקבב שישאר
עם המיצים שלו עסיסי