עוגת שוקולד כשרה לפסח מתכון מנצח
הכינה אלה נוי
מתכון של – סילביה פינוקים מהמטבח שלי
המרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
חצי מיכל שמנת מתוקה
כוס שוקולית
כוס קמח מצה טחון דק
שקית אבקת אפייה
ההכנה –
להקציף במיקסר ביצים וסוכר .
להוריד מהירות המיקסר להכי איטית.
להוסיף בזירזוף שמן, שמנת , שוקולית וקמח עם אבקת אפייה.
מתאימה לתבנית 24 עגולה או מלבנית קטנה
אפייה על 180 מעלות כ- 40 דקות
ציפוי לא חייבים –
100 גר' שוקולד עם השמנת שנשארה להמיס ולשפוך על העוגה כשהיא קרה.