מתכון לקובה כשרה לפסח מקמח מצה – כמה טעים

קובה כשר לפסח .
כמה שזה טעים
המרכיבים-
למלית –
קילו בשר טחון.
כ4-5 בצלים גדולים .
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית בהרט (לא חייב)
.
לבצק-
שקית קמח מצה .
3 תפו"א מבושלים ומרוסקים .
2 כפיות פפריקה אדומה.
כפית כמון .
כפית מלח .
להוסיף כ3 כוסות מים
ההכנה –
המילוי – לטגן בצל ובשר לשים תבלינים ולקרר.
הבצק – לערבב יחד הכל קמח תפוחי אדמה תבלינים ומים. ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק (מרקם של פלסטלינה)
לקרוץ מהבצק עיגולים של גודל ביצה קטנה , לפתוח
למלא את הבצק במילוי הבשר ולעצב אותם יפה לצורת ביצה .
לטגן בשמן עמוק ,
רצוי לא למלא את המחבת בקובה אלא לטגן כ4-5 כל פעם על מנת שלא ייתפרקו בטיגון .
בתיאבון וחג שמח 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *