עוגיות בוטנים של פסח – בואו לגלות איך מכינים אותן בבית

Suzy Bar-gil

ההכנה הביתית והמתכון של העוגיות האלה הרבה יותר טעים מהמוכנות

כשר לפסח מתכון ללא גלוטן

המרכיבים-

4 ביצים

כוס סוכר

4 כפות יין אדום

100 גר' קמח שקדים

300 גרם בוטנים טחונים דק דק.

קורט מלח

ההכנה –

מקציפים את הביצים עם הסוכר .

מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

מעבירים לשקית זילוף.

מזלפים עוגיות על ניר אפייה.

אפייה בתנור 180 מעלות כרבע שעה או עד שזהובות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *