לביבות ירק עם תפוחי אדמה ובטטה מתאימות לפסח

עדינה בטש

 

לביבות ירק עם תפוא ובטטה

כמה הן טעימות גם לפסח

מאת עדינה בטש

 

המרכיבים

3 ביצים

צרור פטרוזליה קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

צרור סלרי קצוץ

2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ

1 בצל קצוץ דק לסנן מנוזלים.

1 כף גדושה קמח מצה/ פירורי לחם.

1-2 תפו״א מבושלים

בטטה מבושלת ומצוננת

לתבל עם מרק עוף/מלח,

פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה.

ההכנה

לרסק תפוח אדמה ובטטה.

לקצוץ את הירק

לערבב הכל עם הבצל הקצוץ והתבלינים .

בעזרת כף לקחת מהבלילה לשטח ולטגן

בשמן עמוק .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *