
לביבות ירק עם תפוא ובטטה
כמה הן טעימות גם לפסח
מאת עדינה בטש
המרכיבים –
3 ביצים
צרור פטרוזליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
צרור סלרי קצוץ
2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
1 בצל קצוץ דק לסנן מנוזלים.
1 כף גדושה קמח מצה/ פירורי לחם.
1-2 תפו״א מבושלים
בטטה מבושלת ומצוננת
לתבל עם מרק עוף/מלח,
פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה.
ההכנה –
לרסק תפוח אדמה ובטטה.
לקצוץ את הירק
לערבב הכל עם הבצל הקצוץ והתבלינים .
בעזרת כף לקחת מהבלילה לשטח ולטגן
בשמן עמוק .