איך מחמיצים מלפפונים

 

מלפפונים במלח בטעם ביתי.

 

צביה אורן

המרכיבים

1 ק׳ג מלפפונים ירוקים קטנים טריים

מלח

מים

שום

שמיר

ההכנה –

שוטפים את המלפפונים הקטנים היטב, משרים בקערת מים קרים כשעה.

מכינים תמיסת מי מלח, על כל ליטר מים מוסיפים 25 גרם מלח גס.

 

מערבבים היטב עד שכל המלח נמס.

מעקרים את הצנצנת מאד חשוב.

מסדרים את המלפפונים בצנצנת כבישה עם עשבי תיבול והתבלינים ומוזגים את מי המלח.

מוסיפים 4-5 שיני שום שלמות ( מקולפות)

כף חומץ לא חובה .

1/4 צרור שמיר שטוף

1 פלפל 🌶️ אדום חריף חתוך לטבעות

סוגרים מאחסנים בצל3-4 ימים.

יותר נכון עד שהמלפפונים מחליפים את צבען.

שהמלפפונים מוכנים מעבירים למקרר.

טעים במיוחד, הקריספיות והמעט חריפות נותן שיק מיוחד,

טעים במיוחד בכריך שלנו ובכלל תוספת לכל דבר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *