בצלים מקורמלים במילוי בשר ואורז סיר חגיגי במיוחד

נועם זיגדון

 

בצל ממולא מקורמל

מאת נועם זיגדון

 

המרכיבים-

מילוי-
לערבב הכל יחד :
500 גרם בשר טחון
1 כוס אורז מבורר ושטוף
1 בצל גדול קצוץ דק
4 כפות שמן
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כף תבלין לקציצות
½ צרור פטרוזיליה קצוצה

לרוטב-

5 כפות סילאן
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית קינמון
כף פפריקה מתוקה
¼ צרור כוסברה קצוצה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
3 כוסות מים
¼ כוס שמן

ההכנה

מקלפים את הבצלים חותכים את הפינות עושים חריץ לאורך הבצל עד המרכז ומבשלים אותם במים למשך 20 דקות ומקררים
מקלפים את שכבות הבצל וממלאים אותם במילוי ומגלגלים
בסיר רחב שמים שמן ואת שאריות הבצל מוסיפים פפריקה מתוקה סילאן מתבלים
מסדרים את הבצל יוצקים את המים
מביאים לרתיחה
מבשלים על אש נמוכה כשעה
עד שעה וחצי

באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *