קציצות עוף עם ירק
(מתכון של אלה גיסתי)
מאת מאיר סבג
המרכיבים-
חצי קילו עוף טחון
ביצה
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
תפוח אדמה
בצל
4 שיני שום
מלח
פלפל
מעט כמון
פפריקה
ההכנה –
לשים בקערה את העוף הטחון.
להוסיף ביצה אחת,
חצי צרור כוסברה וחצי צרור פטרוזיליה עם תפוח אדמה ובצל לטחון במעבד מזון/בסלייסר הכל ביחד.
במידה ויש נוזלים תסחטו קצת.
להוסיף שיני שום כתושות
והתבלינים לפי טעם.
לערבב הכל יחד ולטגן קציצות שטוחות בשמן מספר דקות מכל צד .
הטעם נדיר