כרובית צלוייה בתנור בטעם נפלא

צילום – איילה מרציאנו

כרובית צלויה בתנור זה הכי טעים שיש

לאוהבי הכרובית

שימו איזה תבלין שאתם אוהבים והתהליך הוא כזה

 

המרכיבים-

כרובית מפורקת לפרחים

מלח

פלפל שחור

שמן זית

כורכום

פפריקה

שום גבישי

טימין יבש אפשר בלי

 

ההכנה –

נבשל את פרחי הכרובית כ- רבע שעה במים עם מלח .

נסנן .

נערבב כרבע כוס שמן זית עם כל התבלינים לפי טעם.

נכניס את פרחי הכרובית .

נערבב עם הידיים.

נעביר לתבנית על נייר אפייה

נאפה 190 מעלות כחצי שעה עד שמשחים כמו בתמונה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *