מתכון לעוגת קרמבו וניל.
לפסח
המרכיבים-
תחתית
5 ביצים
חצי כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
שקית אבקת אפייה
קרם
2 שמנת מתוקה
שקית אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
4 כפות סוכר
שוקולד הקרם –
140 גר שוקולד לבן
חצי אריזה שמנת
ההכנה –
לעוגה להקציף 5 ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר להוסיף שקית פודינג וניל סוכר וניל ואבקת אפייה.
לשמן תבנית עגולה 24 לשפוך ליישר לדפוק על השיש ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל20 דקות או עד שהיא מוכנה,להוציא ולקרר.
לקצפת וניל.
500 גרם שמנת מתוקה
שקית פודינג וניל חצי כוס חלב וסוכר ותמצית וניל כמה טיפות
להקציף לקצף יציב ולא נוזלי.
לגאנש
140 שוקולד לבן
וחצי קופסא שמנת מתוקה להמיס כמה שניות במיקרוגל להוציא לערבב טוב ולקרר.
הרכבת העוגה:
לשטח בשתיי הידיים את העוגה שלא תהיה גבוהה לשפוך מעל את הקצפת ליישר עם מרית ולהכניס למקרר לשעה
לאחר שיה להוציא לישפוך מעל את הגאנש ושוב למקרר להתייצבות,
להוציא ולקשט כאהבת נפשכם.
בהצלחה 🌹