עוגה שתמיד מנצחת
סוף עונת התותים כדאי להכין כי יש מלא תותים בשוק במחיר זול
המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס קמח (אפשר קמח של פסח תופח או ללא גלוטן )
כפית אבקת אפייה
קרם-
2 שמנת מתוקה 38%
אינסטנט וניל
כוס חלב
ג'לי תות
תותים פרוסים
ההכנה –
4 ביצים להפריד.
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר
להוסיף חלמונים
חצי כוס שמן בטפטוף
וכוס קמח
עם א. אפייה. להעביר תבנית 26
לתנור 180 מעלות כחצי שעה.
כשהטורט יוצאת מהתנור, מיד להרטיב עם כחצי כוס מיץ תפוזים.
קרם:
להקציף 2 שמנת מתוקה + אינסטנט וניל + כוס חלב
מעל לסדר תותים וג'לי
אפשר רק תותים