מצה בריי בגרסאתו המקורית זה כבר משהו שפשוט נמאס, ואם פעם היינו מחכים רק בשביל זה… היום.. פחות.
המצה בריי הזה הוא פשוט גיים צ'יינג'ר, וכל-כך טעים!!
מצה בריי עם מצה פטריות ועשבי תיבול
שדרוג מושלם
מירי משה
המרכיבים-
6 מצות
1 בצל גדול
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
7-8 פטריות טריות
2 ביצים
מלח
פלפל שחור לפי טעם
ההכנה –
משרים את המצות במים כמה דקות
ובינתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים עד להזהבה.
קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל, מטגנים עוד כדקה שתיים ומורידים מהאש.
מסננים ,סוחטים את המים מהמצות ומפוררים עם הידיים (המצות צריכות להיות רכות ממש).
מוסיפים את הבצל והפטריות לקערת המצות, מוסיפים גם פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, ביצים, מלח ופלפל שחור. ומערבבים.
מחממים שמן במחבת, יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים משני צדדים עד להזהבה מלאה.
הקציצות יוצאות רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ
תענוג לפסח כולם משוגעים על זה