קציצות עם אפונה וסלרי קלאסיקה וחגיגה של טעמים

אילנית בניזרי

סיר קציצות משגע של אפונה וסלרי

המתכון של אילנית בניזרי המוכשרת

המרכיבים-

לתערובת הקציצות-

כ- קילו  בשר בקר טחון

2 בצלים מגורדים

חופן פטרוזיליה וגם כוסברה קצוצים

כפית ראס אל חנות או בהרט

כפית פפריקה

3-4 כפות קמח מצה או  פרורי לחם

1/4 כוס סודה (שתייה מוגזת)

מלח,

פלפל שחור

לבישול הרוטב בסיר –

בצל קצוץ

כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

מרק עוף

חצי שקית אפונה ירוקה קפואה

חופן עלי סלרי טריים 5-6

4 תפוחי אדמה

ההכנה –

תערובת הבשר נערבב טוב ונשים במקרר .

בינתיים נכין את הסיר עם הרוטב.

נטגן בצל טוב טוב נוסיף סלרי פרוס , תפוחי אדמה אפונה ואחר כך תבלינים ומים .

נסדר את הקציצות בסיר ונבשל כ חצי שעה 40 דקות .

עד שהכל רך והנוזלים מצטמצמים

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *