עוגיות שקדים מושלגות – תענוג

צביה אורן

עוגיות שקדים מושלגות לפסח

טעימות ממש
מתכון צביה אורן
המרכיבים- 
2 כוסות ו-3/4 קמח שקדים
3/4 כוס אבקת סוכר
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
2 חלבוני ביצים( הלבן בלבד)
כף קליפת תפוז מגוררת על פומפייה
1 כפית מי ורדים
ההכנה –
בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
בסוף ההקצפה מוסיפים כפית מי ורדים או תמצית שקדים לא חובה
מוסיפים את קמח אבקת השקדים ואת אבקת האפיה וקורט מלח וקליפת תפוז ומערבבים בעדינות.
עד לקבלת בצק.
מכניסים למקרר את הבצק עטוף בניילון לחצי שעה.
לאחר חצי שעה מוציאים מהמקרר מכינים 2 צלחות
אחת עם צלחת סוכר רגיל והשניה עם אבקת סוכר.
מהבצק מגלגלים לכדורים , ומצפים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. ציפוי מלא
שמים בתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה.
כל כדור מועכים מעט שמים שקד אחד בפנים ראו תמונה. .
180 מעלות
ל 14-16 דקות תלוי בתנור.
לא ליבש
להוציא מהתנור ולהניח על השיש
פשוט להוציא מהתבנית החמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *