עוגה כשרה לפסח ללא גלוטן מהממת ומטריפה שאי אפשר לעמוד בפניה!
היא כל-כך יפה שכולם ירצו חתיכה, אי אפשר לסרב ליופי הזה.
מתכון – אפרת סלוצקין
המרכיבים –
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
כוס ורבע קמח כרגיל כשר לפסח
כוס שמן
1 אבקת אפיה
כוס שמנת מתוקה
ההכנה –
להקציף ביצים וסוכר להוסיף במהירות איטית שמן ושמנת.
לערבב בקערה את הקקאו , השוקולית , אבקת אפיה וקמח.
להוסיף למקסר לאחד ביחד.
לחמם תנור ל 170 מעלות.
לאפות במשך 35 – 40 דקןת.