קבב ביתי – מורן תורג'מן
המרכיבים-
בצל
600 גר בשר טחון
פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
כפית תבלין לקבב או ראס אל חנות
רבע כפית סודה לשתייה
ההכנה – הסוד לקבב המושלם
לטגן בצל קצוץ ולהוסיף ל600 גרם בשר טחון טרי, פטרוזליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין לקבב (ניתן להשיג בחנות לתבלינים), רבע כוס סודה או מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה, ניתן להוסיף שומן למי שאוהב.
לערבב הכל טוב טוב ולהניח לנוח 15 דקות.
להכין קבבים ולהניח לנוח במקרר לחצי שעה.
לצרוב על מחבת פסים או מנגל עם מעט מאוד שמן. אני הגשתי עם בצל מטוגן.