הסוד לקבב המושלם – ואפילו לא חייב מנגל

מורן תורג'מן

קבב ביתי – מורן תורג'מן

 

המרכיבים-

בצל

600 גר בשר טחון

פטרוזיליה

מלח

פלפל שחור

כפית תבלין לקבב או ראס אל חנות

רבע כפית סודה לשתייה

ההכנה – הסוד לקבב המושלם

לטגן בצל קצוץ ולהוסיף ל600 גרם בשר טחון טרי, פטרוזליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין לקבב (ניתן להשיג בחנות לתבלינים), רבע כוס סודה או מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה, ניתן להוסיף שומן למי שאוהב.

לערבב הכל טוב טוב ולהניח לנוח 15 דקות.

להכין קבבים ולהניח לנוח במקרר לחצי שעה.

לצרוב על מחבת פסים או מנגל עם מעט מאוד שמן. אני הגשתי עם בצל מטוגן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *